Eiwrap. Een makkelijke lunch (of diner), ideaal om mee te nemen en om thuis op te eten. Ook ideaal om bijvoorbeeld een avond van te voren al te maken, hoef je hem alleen ’s morgens nog maar in je tas te gooien. Ook kun je hier eindeloos mee variëren, voeg toe wat jij lekker vindt. Succes!
Ingrediënten
- 2 eieren
- gemengde sla
- tomaatjes
- Kipfilet (eventueel)
- Eetlepel kwark
- Klein beetje shirachasaus
- pecannoten
- Kruiden naar keuze
Bereidingswijze:
- Doe de eieren in een schaaltje en kluts deze door elkaar, voeg kruiden toe naar smaak. (Ik gebruikte basilicum, tijm, rozemarijn, paprikapoeder en zout.)
- Bak je ei/omelet in de pan
- Leg je gebakken ei/omelet op een bord en besmeer hem met kwark en de shiracha
- Beleg het ei met alle vullingen
- Oprollen en eten maar
EETSMAKELIJK!
Variaties:
Je kunt qua vulling variëren met wat je maar in de koelkast hebt liggen, ideaal recept om restjes op te maken dus. Ook kun je i.p.v. kwark een andere smeersel gebruiken, denk aan hummus, roomkaas, pesto enzovoort. Ben benieuwd naar jullie favoriete “wrap” vulling!